Skip to main content

Support

De Stichting Zangschool Oosterhoutse Nachtegalen ontvangt een verenigingssubsidie van de Gemeente Oosterhout. Voor het overgrote deel is het koor financieel selfsupporting. Een aantal sponsors en donateurs ondersteunt het koor trouw.

Bekijk de onderstaande mogelijkheden waarmee u, zakelijk of privé, het cultuureducatieve werk van het koor kunt ondersteunen.

Meld u aan als donateur/vriend van de Oosterhoutse Nachtegalen.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Aanhef
Naam
Bedrag per jaar
Bevestiging

Steun de Oosterhoutse Nachtegalen en win tot 1.000.000 euro!

Speelt u al mee met de VriendenLoterij (en de voormalige BankGiro Loterij)?
Dan kan u ook bestaande loten koppelen aan Oosterhoutse Nachtegalen.
Met slechts één telefoontje met de VriendenLoterij (tel. 0880 201020) kunnen bestaande loten direct gekoppeld worden aan de Oosterhoutse Nachtegalen. Dan speelt u met uw reguliere inleg mee voor mooie prijzen en steunt u meteen de Oosterhoutse Nachtegalen! Winnen voor alle partijen!

Om het werk van de Oosterhoutse Nachtegalen blijvend mogelijk te maken, is geld nodig. Veel geld. Daarom zijn de Oosterhoutse Nachtegalen ongelooflijk blij met de steun van de VriendenLoterij. Ook ú kunt de Oosterhoutse Nachtegalen direct steunen door mee te spelen in de VriendenLoterij.
En – leuk meegenomen – u maakt elke maand kans op honderdduizend prijzen oplopend tot € 100.000,- !

VriendenLoterij: mensenwerk
Cultuur is een zaak van ons allemaal. Daarom geeft de VriendenLoterij elk jaar miljoenen euro’s aan Nederlandse organisaties op het gebied van cultuur en welzijn. Zo helpt de loterij onder meer Humanitas, het Nationaal Fonds Ouderenhulp, Nationaal Jeugd Fonds Jantje Beton en Fonds Slachtofferhulp Nederland. En de Oosterhoutse Nachtegalen! Met steun van de loterij kunnen de Oosterhoutse Nachtegalen ook in de toekomst hun cultuureducatieve werk blijven voortzetten.

Elke maand kans op een miljoen!
Een Vriendenlot kost maar € 15 per trekking. Er zijn vijftien trekkingen per jaar. Door de Oosterhoutse Nachtegalen als steunende organisatie te kiezen, gaat 40% hiervan rechtstreeks naar de Oosterhoutse Nachtegalen, iedere keer opnieuw. Speel mee, en maak elke week kans op fantastische prijzen! Iedere maand zijn er honderdduizenden euro’s te winnen.

Klik hier als u de Oosterhoutse Nachtegalen wilt steunen via de VriendenLoterij.

Uw bedrijf en de Oosterhoutse Nachtegalen.

U kunt als sponsor een speciale relatie leggen met ons koor. Wij willen graag met u overleggen welke tegenprestatie het koor kan leveren. De Nachtegalen kunnen bijvoorbeeld uw kerstpakket met een stemmige cd opluisteren. Eventueel kunt u hier een eigen inlay, toegespitst op uw bedrijf, invoegen.

Culturele ANBI Status.

Stichting Zangschool de Oosterhoutse Nachtegalen heeft de culturele ANBI status. Donateurs van culturele ANBI’s hebben een extra belastingvoordeel, omdat voor hen een extra giftenaftrek geldt. Klik hier voor meer informatie

Hieronder vindt u de ANBI gegevens, Modelgedragscode en het aannamebeleid vrijwilligers van de Oosterhoutse Nachtegalen.

ANBI Gegevens
nl_NLNL